Καταχώρηση Ένδειξης Μετρητή

ΜΕΝΟΥ

ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΗΚΑΣΠ ΣΑΣ (14 ψηφία)

Παρακαλώ εισάγετε τον Ηλεκτρονικό Κωδικό Αναγνώρισης Σημείου Παράδοσης (ΗΚΑΣΠ) όπως αναγράφεται στη Σύμβαση Σύνδεσης ή/και στον Λογαριασμό Κατανάλωσης καθώς και τον Σειριακό Αριθμό Μετρητή όπως αναγράφεται στον Λογαριασμό Κατανάλωσης που λαμβάνετε από τον Χρήστη Διανομής (Προμηθευτής) που εξυπηρετεί το εν λόγω Σημείο Παράδοσης.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΑΣ

Ο αριθμός παροχής σας αναφέρεται στον λογαριασμό φυσικού αερίου που λαμβάνετε από τον Προμηθευτή σας. Σε περίπτωση που εισάγετε τον κωδικό Serial Number S/N που αναγράφεται πάνω στο μετρητή σας και αντιμετωπίζετε πρόβλημα εισόδου στην εφαρμογή, παρακαλούμε να συμβουλευτείτε τον λογαριασμό αερίου ή να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας εδώ

ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΜΕΤΡΗΤΗ ΣΑΣ

Εισάγετε μόνο τα ψηφία λευκού χρώματος στο μαύρο πλαίσιο του Μετρητή πριν από την υποδιαστολή, χωρίς τελεία ή κόμμα ως διαχωριστικό χιλιάδων π.χ. για ένδειξη 3.256,394 m3, η ένδειξη που θα πρέπει να συμπληρώσετε είναι 3256. ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΟΠΙΝ «Συνέχεια».

Σε περίπτωση που λάβετε τηλεφωνικό μήνυμα (SMS) για μη λήψη ένδειξης ή/και σχετικό ειδοποιητήριο μετά την υποβολή της παρούσας φόρμας παρακαλούμε αγνοήστε το περιεχόμενο του μηνύματος/ειδοποιητηρίου.

Αγαπητέ Πελάτη,

Για εσάς που ο μετρητής της παροχής Φυσικού Αερίου βρίσκεται σε μη προσβάσιμη θέση (π.χ. μπαλκόνια διαμερισμάτων) η Εταιρεία, σας δίνει τη δυνατότητα να συμμετέχετε οι ίδιοι στην καταμέτρηση της κατανάλωσής σας.
Πλέον, μπορείτε εσείς οι ίδιοι να δώσετε την ένδειξη του μετρητή σας με βάση την πραγματική σας κατανάλωση.

Επισημαίνεται, ότι με στόχο την ορθή καταγραφή της κατανάλωσης φυσικού αερίου, αλλά και με στόχο την επιθεώρηση και ασφάλεια των εγκαταστάσεων, κρίνεται επιβεβλημένη η κατ’ ελάχιστον μια επιτόπια καταγραφή της ένδειξης του μετρητή σας σε διάστημα 12 μηνών.

Σύμφωνα με τον Κώδικα Διαχείρισης Δικτύου Διανομής Φυσικού Αερίου (ΦΕΚ 487/Β’/20.02.2017), η Εταιρεία μας ως Διαχειριστής του Δικτύου Διανομής Φυσικού Αερίου, δύναται να προβεί σε διακοπή της τροφοδοσίας φυσικού αερίου, κάθε φορά που παρακωλύεται η ελεύθερη είσοδος υπαλλήλων ή εξουσιοδοτημένων εκπροσώπων στους σχετικούς χώρους, είτε για την καταγραφή των καταναλώσεων, είτε για την επιθεώρηση της Εσωτερικής ή/και Εξωτερικής Εγκατάστασης, καθώς και για την εκτέλεση εργασιών που είναι απαραίτητες για την τροποποίηση Σημείου Παράδοσης.

 

Εύκολα - Σίγουρα - Γρήγορα

Για την δήλωση της ένδειξης του μετρητή μπορείτε:

  • Να τηλεφωνήσετε στο 11151 ή στο 2311256666 (Χρέωση βάσει τιμοκαταλόγου του παρόχου κινητής και σταθερής τηλεφωνίας), εάν το ακίνητό σας βρίσκεται στην γεωγραφική περιοχή της Θεσσαλονίκης ή

    Να τηλεφωνήσετε στο 11152 ή στο 2411100000 (Χρέωση βάσει τιμοκαταλόγου του παρόχου κινητής και σταθερής τηλεφωνίας), εάν το ακίνητό σας βρίσκεται στην γεωγραφική περιοχή της Θεσσαλίας.

  • Να συμπληρώσετε την κάτωθι φόρμα με τα απαιτούμενα στοιχεία.

 

Πότε μπορείτε να δώσετε την ένδειξη;

Ενημερωθείτε για τις περιόδους λήψης ένδειξης κάνοντας κλικ εδώ

Για την χρήση της εφαρμογής, παρακαλούμε να γνωρίζετε την περίοδο λήψης ένδειξης, τον ΗΚΑΣΠ (Ηλεκτρονικός Κωδικός Αναγνώρισης Σημείου Παράδοσης) και τον σειριακό αριθμό του μετρητή φυσικού αερίου.