Προληπτικές ενέργειες στις περιοχές που έχουν πληγεί από πλημμυρικά φαινόμενα.
Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ ενημερώνει ότι η εκδήλωση ακραίων καιρικών φαινομένων με την ονομασία Dαniel στη Περιοχή Αδείας Περιφέρεια Θεσσαλίας έχει επηρεάσει τμήματα του δικτύου διανομής κατά κύριο λόγο στο Νομό Μαγνησίας, στην περιοχή του Βόλου, την περιοχή της νέας Αγχιάλου και σε ορισμένες γειτονικές περιοχές.
Στο πλαίσιο της ενίσχυσης της αποτελεσματικής συνεργασίας, πραγματοποιήθηκε εποικοδομητική συνάντηση εργασίας, μεταξύ των Διαχειριστών Δικτύου Διανομής ΕΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ και ΕΔΑ ΘΕΣΣ και των Χρηστών Διανομής που δραστηριοποιούνται στις περιοχές της Αττικής, Θεσσαλονίκης και Θεσσαλίας, με στόχο τη βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους τελικούς καταναλωτές για την τήρηση του ρυθμιστικού πλαισίου.
Δράση ενημέρωσης για τις νέες συνδέσεις και την ασφάλεια του φυσικού αερίου από την ΕΔΑ ΘΕΣΣ
Συνάντηση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 20.02.2023 στα γραφεία της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, μεταξύ του Δημάρχου Κιλελέρ κ Νασιακόπουλου Θ. και στελεχών της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, της Δ/ντριας Στρατηγικής & Ανάπτυξης Αγοράς κας Καλογήρου Ε. και του Διευθυντή Κατασκευών κ. Πώποτα Δ. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στη συνέχεια της συνεργασίας ανάμεσα στην ΕΔΑ ΘΕΣΣ και στο Δήμο Κιλελέρ.
Στο πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος Ανάπτυξης της ΕΔΑ ΘΕΣΣ και της ένταξης στο Δίκτυο Διανομής φυσικού αερίου νέων περιοχών του Δήμου Ωραιοκάστρου στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας.
Σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση βράβευσης των αριστούχων παιδιών των εργαζομένων της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, που διοργάνωσε η Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού στη Θεσσαλονίκη και τη Θεσσαλία.
Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ υποδέχεται τη νέα χρονιά, υλοποιώντας στο ακέραιο τον επενδυτικό της σχεδιασμό για την επέκταση και ενίσχυση των υποδομών διανομής. Μέσα σε ένα σύνθετο και μεταβαλλόμενο περιβάλλον, η Εταιρεία ολοκλήρωσε επιτυχώς την τροφοδότηση όλων των νέων περιοχών, σύμφωνα με το Πρόγραμμα Ανάπτυξης του 2022 και με απόλυτο σεβασμό στο νομοθετικό, ρυθμιστικό και κανονιστικό πλαίσιο.
Άρθρο του Γενικού Διευθυντή, κ. Λεωνίδα Μπακούρα στο αφιέρωμα "Προκλήσεις και προσδοκίες για το 2023" του energypress.gr