Δελτία Τύπου & Ανακοινώσεις

13/01/2020

Υπογραφή νέας Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας μεταξύ ΕΔΑ ΘΕΣΣ και της Ένωσης Εργαζομένων της Εταιρείας

Υπεγράφη η νέα επιχειρησιακή συλλογική σύμβαση εργασίας της ΕΔΑ ΘΕΣΣ από τον Γενικό Διευθυντή της Εταιρείας, κ. Λεωνίδα Μπακούρα και το προεδρείο της ένωσης εργαζομένων της.

Ο Γενικός Διευθυντής δήλωσε ότι «συνεχίζουμε με συνέπεια και αυστηρή τήρηση του ρυθμιστικού – κανονιστικού πλαισίου και της ισχύουσας νομοθεσίας. Στόχος μας είναι η συνέχιση των αποδοτικών επενδύσεων, η ανάπτυξη της αγοράς, η βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους καταναλωτές και τους Χρήστες Διανομής καθώς και η διατήρηση του σταθερού και υγειούς περιβάλλοντος εργασίας». Συμπλήρωσε ότι «η τεχνογνωσία της ΕΔΑ ΘΕΣΣ εγγυάται τη διαχείριση των προκλήσεων που εξελίσσονται στην ενεργειακή αγορά της χώρας».

Ο Πρόεδρος του Σωματείου εκ μέρους των εργαζομένων, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την υπογραφή της Νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας και  ευχαρίστησε τη Διοίκηση της Εταιρείας, υπογραμμίζοντας και προσδοκώντας ότι «η καλή συνεργασία θα συνεχιστεί και στο μέλλον για την επίτευξη των κοινών στόχων της Εταιρείας και του προσωπικού».