Δελτία Τύπου & Ανακοινώσεις

20/05/2019

Συκούριο και Σοφάδες θα τροφοδοτηθούν με φυσικό αέριο

ΔΗΜΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ

 

Υπεγράφη η συμβολαιογραφική πράξη παραχώρησης του χώρου τοποθέτησης του σταθμού αποσυμπίεσης για την περιοχή των Σοφάδων, μεταξύ του Δημάρχου Σοφάδων και της ΕΔΑ ΘΕΣΣ.

 

Τα έργα στο Δήμο Σοφάδων για την τοποθέτηση του σταθμού αποσυμπίεσης θα ξεκινήσουν στο προσεχές χρονικό διάστημα ενώ το Σεπτέμβριο του 2019 η εν λόγω περιοχή θα τροφοδοτηθεί με φυσικό αέριο.

 

Ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. Σκάρλος Αθ., δήλωσε ότι από τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2019 οι δημότες – υποψήφιοι καταναλωτές θα μπορούν να προσέρχονται στο χώρο του Δήμου για να καταθέτουν αίτηση ενδιαφέροντος.

 

Ο Γενικός Διευθυντής, κ. Μπακούρας Λεωνίδας δήλωσε ότι τηρείται ο προγραμματισμός για το έτος 2019 και  όπως πάντα η Εταιρεία ακολουθεί την αναπτυξιακή της πορεία για την τροφοδότηση όλο και περισσότερων περιοχών της Θεσσαλίας.

 

ΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ

 

Υπεγράφη η συμβολαιογραφική πράξη παραχώρησης του χώρου τοποθέτησης του σταθμού αποσυμπίεσης για την περιοχή Συκουρίου του Δήμου Τεμπών, μεταξύ του Δημάρχου Τεμπών και της ΕΔΑ ΘΕΣΣ.

 

Το Συκούριο περιλαμβάνεται στις νέες περιοχές που θα τροφοδοτηθούν το 2020. Ο Γενικός Διευθυντής, κ. Μπακούρας Λεωνίδας τόνισε ότι το πρώτο εξάμηνο του 2020 η περιοχή του Συκουρίου θα τροφοδοτηθεί με φυσικό αέριο.

 

Ο κ. Κολλάτος Κ., από την πλευρά του δήλωσε ότι από τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2019 θα υπάρχει υπάλληλος από την πλευρά του Δήμου όπου θα συλλέγει τις αιτήσεις ενδιαφέροντος των υποψήφιων καταναλωτών.