Δελτία Τύπου & Ανακοινώσεις

19/06/2019

Εορτασμός της Αγ. Τριάδας στη Λάρισα - Φιλικός αγώνας μεταξύ των Παλαιμάχων του Απόλλωνα Λάρισας και του Άρη Θεσσαλονίκης

Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ ένθερμος υποστηρικτής του ευ αγωνίζεσθαι, της προώθησης της ευγενούς άμιλλας και του αθλητικού ήθους, συμμετείχε ενεργά στον «αγώνα – γιορτή» που διεξήχθη τη Δευτέρα 17.06.2019 στην Φιλιππούπολη Λάρισας μεταξύ των Παλαιμάχων του Απόλλωνα Λάρισας και του Άρη Θεσσαλονίκης.

Πριν την αναμέτρηση οι παλαίμαχοι παίκτες των δύο ομάδων και ο Γενικός Διευθυντής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ κ. Λεωνίδας Μπακούρας, επισκέφτηκαν το Μητροπολίτη κ. Ιερώνυμο και το Αρχαίο θέατρο της Λάρισας. Ο φιλικός αγώνας που διεξήχθη στο πλαίσιο των εκδηλώσεων εορτασμού της συνοικίας της Αγ. Τριάδας, είχε πανηγυρικό χαρακτήρα, και οι συμμετέχοντες πρόσφεραν θέαμα και όμορφες στιγμές προάγοντας το αθλητικό ιδεώδες.

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα και εν μέσω χειροκροτημάτων, πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις στους πρώην προπονητές του Απόλλωνα Λάρισας, κ.κ. Οράσιο Μοράλες και Κώστα Τρακάλα, στους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Άρη, κ.κ. Γιάννη Βένο και Ντίνο Κούη, και στον Γενικό Διευθυντή της ΕΔΑ ΘΕΣΣ κ. Λεωνίδα Μπακούρα για τη συμβολή και την αμέριστη συμπαράσταση της Εταιρείας σε δράσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

 

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΑΕΡΙΟΥ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε.