Δελτία Τύπου & Ανακοινώσεις

03/05/2018

ΧΟΡΗΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΚΑΡΔΙΟΓΡΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΑ ΘΕΣΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΧΟΡΗΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΚΑΡΔΙΟΓΡΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΑ ΘΕΣΣ
ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 

 

Στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, πραγματοποιήθηκε στις 02.05.2018, στο Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος Θεσσαλονίκης, δωρεά ιατρικού εξοπλισμού προς την Πυροσβεστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Διευθυντής Ανάπτυξης και Νέων συνδέσεων, κ. Μ. Στεργιόπουλος, ο Διευθυντής Λειτουργίας και Συντήρησης Δικτύου κ. Ι. Καρακίτσος, καθώς και η εκπρόσωπος των Εταιρικών Υποθέσεων κα Μ. Οικονόμου, οι οποίοι παρέδωσαν έναν νέο υπερσύγχρονο ηλεκτροκαρδιογράφο στον  Υποστράτηγο κ. Ναθαναήλ Π. Ρήγα.

Ο εξοπλισμός χορηγήθηκε για τη λειτουργία Κεντρικού Ιατρείου στην πόλη της Θεσσαλονίκης από το Πυροσβεστικό Σώμα, το οποίο παρέχει ιατρικές φροντίδες στους υπαλλήλους του Σώματος και στα μέλη των οικογενειών τους, έχοντας υπό την επίβλεψή του ικανό αριθμό ασθενών με σημαντικά αρκετές φορές προβλήματα υγείας.

Κατά τη συνάντηση, ο Υποστράτηγος κ. Ρήγας αναφέρθηκε στην άριστη συνεργασία του Πυροσβεστικού Σώματος με την Εταιρεία Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας Α.Ε. (ΕΔΑ ΘΕΣΣ), ενώ ευχαρίστησε την Εταιρεία για τη συνεισφορά της και την κοινωνική της δράση παραδίδοντας τιμητική πλακέτα.

Τα στελέχη της ΕΔΑ ΘΕΣΣ από την πλευρά τους, αναφέρθηκαν στη συνέχιση της συνεργασίας της ΕΔΑ ΘΕΣΣ με το Πυροσβεστικό Σώμα, καθώς και στη διεύρυνση των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Εταιρείας, που αποτελεί βασική παράμετρο της επιχειρηματικής δραστηριότητας της ΕΔΑ ΘΕΣΣ προς την Κοινωνία.

 

 

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΑΕΡΙΟΥ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε.