Δελτία Τύπου & Ανακοινώσεις

22/05/2017

ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΕΔΑ ΘΕΣΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΤΗΣ ΑΕΛ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΕΔΑ ΘΕΣΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

 ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΤΗΣ ΑΕΛ

 

Για ακόμη μια φόρα η Εταιρία Διανομής Φυσικού Αερίου, στέκεται αρωγός στις προσπάθειες της ομάδας παλαίμαχων της ΑΕΛ, για κοινωνικές εκδηλώσεις, στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Εταιρείας.

Στα γραφεία της εταιρείας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση, μεταξύ του Γενικού Διευθυντή  κ. Λεωνίδα Μπακούρα και στελεχών της Εταιρείας, με τους εκπρόσωπους της ομάδας παλαίμαχων της ΑΕΛ κ. κ. Παραφέστα Παναγιώτη, Σελιώνη Ηλία και Ντόσα Χαράλαμπο. Οι εκπρόσωποι των παλαίμαχων, αρχικά ευχαρίστησαν την ΕΔΑ ΘΕΣΣ Α.Ε., για την συνδρομή της,  υπογραμμίζοντας τον σημαντικό ρόλο που έχει διαδραματίσει η ΕΔΑ ΘΕΣΣ, στην υλοποίηση των φιλανθρωπικών δράσεων της ομάδας των παλαίμαχων της ΑΕΛ. Τέλος, οι εκπρόσωποι των παλαίμαχων της ΑΕΛ, αναφέρθηκαν στις προγραμματισμένες δράσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα, που πρόκειται να συμμετάσχουν.

Στόχος της ΕΔΑ ΘΕΣΣ Α.Ε., είναι η ενίσχυση του ευ αγωνίζεσθαι στον αθλητισμό ενισχύοντας συστηματικά τις κοινωνικές εκδηλώσεις και το αθλητικό ήθος. Η στήριξη αθλητικών φορέων, που συνεισφέρουν σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη,  αποτελεί για την ΕΔΑ ΘΕΣΣ πράξη ευθύνης που προάγει τη συνολική ανθρώπινη και πολιτιστική παραγωγή στην κοινωνία.

ΕΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε.