Δελτία Τύπου & Ανακοινώσεις

03/03/2020

Μία ακόμη Βιομηχανία της Βιομηχανικής Περιοχής Βόλου, συνδέεται στο δίκτυο διανομής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ

Με αφορμή την ενεργοποίηση της βιομηχανίας παραγωγής κυματοειδούς χαρτονιού και χαρτοκιβωτίων, κατασκευής και εμπορίας χαρτοκιβωτίων «MPACK A.E»,στην Β’ ΒΙΠΕ Βόλου, επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της, η Διευθύντρια Ανάπτυξης Δικτύου και Νέων Συνδέσεων της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, κα Καλογήρου Ευθυμία και στελέχη της Εταιρείας, όπου τους υποδέχθηκαν ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Μαρούλης Κωνσταντίνος και ο Διευθυντής εργοστασίου, κ. Αποστολέρης Γεώργιος, με τους συνεργάτες τους.

Τα διευθυντικά στελέχη της εταιρείας «MPACK A.E» ξενάγησαν τα στελέχη της ΕΔΑ ΘΕΣΣ στο χώρο της βιομηχανίας, όπου αναλύθηκαν ο τρόπος λειτουργίας και η παραγωγική διαδικασία της.

Η «MPACK Α.Ε» είναι μια βιομηχανία με εξειδίκευση σε χαρτοκιβώτια για φαρμακευτικές εταιρείες, εταιρείες καλλυντικών και τροφίμων. Με την σύνδεση της στο δίκτυο φυσικού αερίου, θα καλύπτονται οι ανάγκες της παραγωγικής της δραστηριότητας, οι οποίες ανέρχονται σε ~ 150.000  Nm3 ετησίως.

Η κα Καλογήρου Ευθ., τόνισε ότι η «MPACK A.E» αποτελεί μία σύγχρονη βιομηχανία, η οποία με την σύνδεσή της στο δίκτυο φυσικού αερίου έχει ως στόχο να ανταποκριθεί επιτυχώς στο ανταγωνιστικό της περιβάλλον.

Τόνισε δε, ότι στην Α΄& Β’ Βιομηχανική Περιοχή Βόλου τροφοδοτούνται ήδη 30 και πλέον βιομηχανίες και βιοτεχνίες, οι οποίες ωφελούνται από την χρήση φυσικού αερίου, έχοντας ως αποτέλεσμα τη μείωση του ενεργειακού κόστους.

Ο κ. Μαρούλης Κ. και ο κ. Αποστολέρης Γ., εξέφρασαν την έντονη ικανοποίησή τους από την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας της ΕΔΑ ΘΕΣΣ που πραγματοποιήθηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια της εκτέλεσης του έργου. Επιπροσθέτως, δήλωσαν ότι «το 90% της δραστηριότητας των πελατών μας έχει ως κύριο αντικείμενο την εξαγωγή των προϊόντων τους, επιλέγοντας τη συσκευασία της «MPACK Α.Ε.». Οπότε το προϊόν μας εξάγεται εμμέσως. Η βιομηχανία απασχολεί 26 άτομα προσωπικού και η μετάβαση της στη χρήση Φυσικού Αερίου είναι στο πλαίσιο περιβαλλοντικής ευαισθησίας της «MPACK Α.Ε.» και εκσυγχρονισμού του εργοστασίου, υλοποιώντας το επενδυτικό πρόγραμμα της επόμενης τριετίας».