Δελτία Τύπου & Ανακοινώσεις

22/03/2017

Εκδήλωση Κοπής Πίτας ΕΔΑ ΘΕΣΣ 2017

 

Εκδήλωση Κοπής Πίτας ΕΔΑ ΘΕΣΣ 2017

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 1 και 3 Μαρτίου στα γραφεία της Εταιρείας στη Θεσσαλονίκη και στη Λάρισα, η 1η Γιορτή Εργαζομένων της Εταιρείας Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης Θεσσαλίας Α.Ε. (ΕΔΑ ΘΕΣΣ Α.Ε.), κατά την οποία έγινε η κοπή της πίτας για τη νέα χρονιά.

Την εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Βενέτης Μπούρας και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κκ. Παντελής Μάνης, και Λάζαρος Κυρίζογλου, ενώ στην εκδήλωση στη Θεσσαλία παρευρέθηκε η Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Σοφία Δημογιάννη. Ο Πρόεδρος, η Αντιπρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. απηύθυναν τους χαιρετισμούς τους και τις ευχές τους στους εργαζομένους της εταιρείας για προσωπική και επαγγελματική ευημερία και πρόοδο.

Κατά το χαιρετισμό του, ο Γενικός Διευθυντής κ. Λεωνίδας Μπακούρας ευχαρίστησε τους εργαζομένους για τη συμβολή τους στα καλά αποτελέσματα του 2016 καθώς για την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας απόσχισης των κλάδων Διανομής και Προμήθειας, στο πλαίσιο της απελευθέρωσης της αγοράς Φυσικού Αερίου.

Ο κ. Μπακούρας περιέγραψε το νέο ρυθμιζόμενο περιβάλλον στην αγορά φυσικού αερίου, εντός του οποίου δραστηριοποιείται πλέον η ΕΔΑ ΘΕΣΣ Α.Ε. καθώς και τις υποχρεώσεις της ΕΔΑ ΘΕΣΣ Α.Ε. ως διαχειριστή δικτύου στην περιφερειακή  ενότητα της Θεσσαλονίκης και την περιφέρεια Θεσσαλίας.  Ο κ. Μπακούρας, ευχόμενος σε όλους τους εργαζομένους μία καλή και παραγωγική χρονιά,  τόνισε την σημασία της τήρησης του Κώδικα Διαχείρισης Δικτύου Διανομής και του ευρύτερου ρυθμιστικού πλαισίου για την επιτυχή πορεία της Εταιρείας και επισήμανε την ανάγκη ενεργούς εμπλοκής σε αυτό όλων των εργαζομένων.

Κατά τις εκδηλώσεις έγινε και η ετήσια βράβευση παιδιών εργαζομένων της Εταιρείας, τα οποία αρίστευσαν ακαδημαϊκά κατά το προηγούμενο σχολικό έτος.  Οι βραβευθέντες ήταν:

  1. Κελαϊδής Νικόλαος, του Εμμανουήλ και της Ζωής

  2. Μπαλτατζίδου Αναστασία, του Δημητρίου και της Ιωάννας,

  3. Νούλα Κωνσταντίνα, του Αθανασίου και της Αικατερίνης,

  4. Παπαφωτίου Άννα-Κάρμεν, του Γεωργίου και της Ρόζας,

  5. Πατρώνη Αλεξία-Μαρία, του Ιωάννη και της Μαρίας.

 

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΑΕΡΙΟΥ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε.